Nieuw

Inspiratie

Hai! 
Vandaag schrijf ik mijn eerste blog, ik hoop dat jullie het leuk vinden en net zo blij worden van alle inspiratiebronnen. Even een stukje over mijzelf, creabea ben ik altijd al geweest.  Maar sinds een paar maanden ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. BABY schoentjes. Ja hoe kom je daar dan op.. Mijn zoon, inmiddels wat ouder en komt nu in de leeftijd dat de vrienden om hem heen al kleintjes krijgen. Maar wat is dan leuker om handgemaakte babydingetjes te geven. En zo is het begonnen, in het begin natuurlijk uren haken en dan toch nog denken hmm is dit het of ga ik het patroon toch nog een beetje aanpassen?! Voordat ik het wist was ik, jawel verslaafd. Verslaafd aan het haken, aan al die lieve kleine baby dingetjes. Je word er zo enthousiast van, je ziet steeds meer dingen om je heen en dan denk je oh dat ga ik ook maken. Dan een keer met fluffy aan de binnenkant oh maar misschien kan het ook aan de buitenkant alleen dan doen we een ander kleurtje en ga zo maar door. Maar toch in het begin nog bescheiden om het met de buitenwereld te delen. In december 2016 heb ik het voor het eerst gedeeld op de kerstmarkt in Beesterzwaag. Super leuke ervaring en zulke leuke reacties over mijn leuke Hummies! En vanaf dat moment wist ik het, ik ga hiermee door en ik ga het met iedereen delen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0