Hummies

we gaan beginnen!

Zo, de kerstmarkt in Beesterzwaag achter de rug en we kunnen weer verder. Zoveel leuke reacties op de leuke babyschoentjes, zo leuk om te horen. Dus gingen we verder, internet op. Inspiratie op doen, oh en daar vergis je je in. Hoeveel tijd daar in gaat zitten! Dagen bezig maar wel met een super leuk resultaat. Afgelopen periode zijn we vooral bezig geweest met de schoentjes maar wat ik jullie al wil verklappen is dat we binnenkort ook een beetje gaan uitbreiden. We hebben leuke dingen gezien die we ook gaan maken, dus hou onze site in de gaten voor de nieuwste updates! Oh en trouwens, wat vinden jullie van onze naam, Hummies? Het was echt een hele klus om een originele naam te bedenken. We wilden wel iets met handmade by M, maar dan origineler. Dat is echt nog een hele klus, kort en krachtig houden maar wel een naam die blijft hangen en die je ook voor meerdere dingen kan gebruiken en niet alleen bij schoentjes máár het moest wel voor kids blijven. Ja je ziet ons dilemma haha, maar goed nu hebben we het zo gedaan: de H (van handmade) en de M (van Margriet) zitten in de naam van Hummies en zo vonden wij het eigenlijk wel een té gekke naam. 

 

In deze blog wil ik jullie een paar van mijn lieve handgemaakte babyschoentjes laten zien:

Reactie schrijven

Commentaren: 0