Openingstijden, contact, retourneren annuleren en garantie.

Openingstijden

Wij werken niet met vaste openingstijden. Wij Hummies zijn dit begonnen als hobby, maar zijn steeds groter geworden. Groter worden betekend ook steeds drukker en vaker er mee bezig. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk jullie mailtjes te beantwoorden en als er bestellingen zijn er mee aan de slag te gaan. Zodra we je bestelling klaar hebben en op de post doen ontvangen jullie hier over een mailtje. 

Als jullie verder nog vragen zijn mogen jullie altijd ons een mailtje sturen. 

Levertijd

De levertijd van onze handgemaakte babyitems (kleding,schoentjes, accessoires) zijn afhankelijk of wij ze op voorraad hebben of niet. 

Zodra de items op voorraad zijn worden de items binnen 3 tot 8 werkdagen verzonden nadat we de betaling hebben ontvangen.

Hebben we de items niet op voorraad dan kan het wat langer duren en worden deze binnen 15 werkdagen na betaling verzonden. 

Is het een spoedbestelling? Neem dan gerust contact met ons op en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen

Contact

Drachten

Retourneren, annuleren en garantie

Wij willen natuurlijk graag dat je blij bent met je aankoop, het kan alleen wel eens overkomen dat dit niet het geval is. Onze items zijn natuurlijk allemaal handgemaakt. Dit is natuurlijk niet erg en proberen we altijd een oplossing voor te gaan zoeken. Hieronder kan je lezen wat je in dit geval kan doen.

 

 

________________________________________________________________________

Annuleren

Als je bestelling nog niet verstuurd is kun jij je bestelling bij ons annuleren door ons een bericht te sturen. Je kunt je bericht sturen naar info@hummies.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail van je annulering. 

Is je bestelling al onderweg? Dan word de bestelling gewoon geleverd en kan je je bestelling retourneren.

 

__________________________________

Retourneren

Je kunt je onbeschadigde geleverde items bij ons retourenen onder de volgende voorwaarden:

  • Je dient vooraf de retour te vermelden bij Hummies via een email (info@hummies.nl).
  • De artikelen worden binnen 10 dagen na ontvangst retour gestuurd. Dit termijn gaat in op één dag na de verzending van de bestelling. 
  • Vermeld bij de retourverzending je bankrekening gegevens voor de retourbetaling/teruggave.
  • De artikelen worden geaccepteerd, als het in de originele staat word teruggestuurd. 
  • Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houd in dat wij (Hummies) niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of het zoekraken van retour gestuurde artikelen.
  • Verpak de artikelen in stevige envelop (net zoals originele verpakking) en stuur het naar het adres van Hummies. Het aders van Hummies word naar je opgestuurd bij de bevestiging van het melden van de retour.

Uitzondering: producten die speciaal voor jou gemaakt zijn vallen buiten deze regeling en kunnen helaas niet geretourneerd of geannuleerd worden. 

_____________________

Garantie

Voor alle producten die je bij Hummies koopt, geldt de wettelijke garantie, verder zijn er geen extra garanties van toepassing. Dit houdt in dat onze producten bij normaal gebruik geen gebreken vertonen. Mocht een product van Hummies onverhoopt toch gebreken vertonen, dan zullen wij dit gebrek herstellen. Als het product al langere tijd in gebruik is en het vertoont een mankement, dan zullen we samen met je naar een goede oplossing zoeken.
Als je een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Hummies je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product, wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact met ons op.