Handgemaakte babybroekjes, rokjes, shorts en wie weet nog meer!

We ontwikkelen verder, lees hier onder wat er bij ons de laatste paar weken is gebeurd:)


We zijn er weer! We hebben het super druk gehad met de nieuwe ontwikkelingen van Hummies! 
In de vorige blog heb ik er al iets over verteld. Nou eigenlijk niet veel maar wel dat er wat aan zat te komen. En jawel het is zover! We zijn er klaar voor. Na heel veel passen en meten zijn onze handgemaakte babybroekjes, shorts, rokjes én haarbandjes readyy!! Ze zijn echt super gaaf allemaal geworden. Wat een werk was het! Mijn moeder is dan ook nogal pietje precies maar dat is met dit ook goed. 
Wat was het een uitdaging maar wat geeft het een kick als het dan zover is en dat het dan gelukt is. 
Oh en jongens wat is het toch lastig om je in te houden met de stofjes.. Er zijn zoveel leuke stofjes, waar moet je tussen kiezen? Je moet net anders zijn als de rest maar ook weer niet tegel? Ja handgemaakte babykleding heeft zo zijn voor en nadelen. 
-
We zijn trouwens begonnen met de harembroekjes. Het leek opzich best simpel maar net zoals in elke winkel zijn allebmaten natuurlijk anders. E dat zie je ook bij elk kind dat anders is. Niet elke baby van 5 maand heeft de zelfde maat als de andere baby van 5 maand. Dus waar moet je dan van uit gaan? Dat was nogal een dingetje voor ons . Maar we zijn er goed uitgekomen. 

Na de baby harembroekjes kwamen de leggings! Babyleggings voor de meisjes ( soms trouwens ook wel door jongens gedragen), oh wat is het leuk. Leuk jurkje er boven of een rokje en dan is het klaar. 
Ook hier was het natuurlijk even meten want de één heeft iets meer spekbeentjes als de ander maar ook daar zijn we uitgekomen. 

De leuke rokjes waren daarentegen (iets) makkelijker. De omvang van elk maatje hadden we al nu was het alleen nog de lengte bepalen, hier waren we vrij snel uit. Niet te lang en niet te kort, de pamper moest er niet onder uit steken natuurlijk ;)!

Het lekkere weer kwam tussen door ook nog even om het hoekje kijken en dat betekend natuurlijk dat er ook super leuke en stoere babyboys zijn die liever geen rokje aan willen;) Haha. Zoals je raad heb ik mijn moeder maar weer aan het werk gezet en gevraagd om een haremshort, hihi. Na wat overleg kwam ook de short, we hebben ze net onder de knie en er net boven, super gaaf! Én trouwens voor jongens en voor meisjes ☺️

Nou geloof ik dat ik bijna onze handgemaakte baby kledinglijn voor nu er wel in heb gezet. Zijn er vragen dan horen we ze heel graag! Het is natuurlijk allemaal handgemaakt dus er kan echt heel veel. Er is zoveel mogelijk en wij staan altijd open voor nieuwe iedeeën.