AW17

Goedemiddag,

 

Het was even een tijdje stil maar we zijn er weer even! 

Op dit moment zijn we net terug gekomen van onze vakantie in Kroatië, we hebben het echt heerlijk gehad. Lekker warm, één keer een dikke storm maar goed dat nemen we voor lief. 

Inmiddels is dit onze tweede dag thuis en konden we het natuurlijk niet laten om alweer druk aan de slag te gaan met de nieuwe baby kleertjes. Autumn winter collectie 2017!! woehoee het is officieel een feit dat we de eerste setjes al klaar hebben. 

Ja je leest dat goed setjes, we hebben nu in deze collectie ook de sweater truien toegevoegd, hoe gaaf is dat?! Ze zijn echt super leuk en ook wel een beetje stoer. 

Voor vandaag alleen nog in het grijs in ons assortiment, maar wie weet komt er binnenkort nog meer. We willen binnenkort een tour doen zodat we de allerleukste en te gekke stoffen binnen kunnen slepen! Ik denk dat dat goed moet komen, wat denken jullie.

Wij zitten in ieder geval vol met leuke ideeën, nu nog hopen dat het er is!

 

Gister zijn we gelijk aan de slag gegaan met de leuke herfst broekjes, voor babygirls en babyboys ;)!

En daar boven op kan die leuke sweater trui, we hebben twee verschillende soorten afwerkingen, de ronde en de gewone rechte 'stoerdere' rand.

 

Ik hoop zo snel mogelijk alles online te kunnen krijgen zodat jullie er net zoveel plezier van hebben als wij!

 

Voor nu gaan we weer verder met de AW17 collectie van Hummies.

Én oja nog een leuk nieuwtje we zijn natuurlijk niet alleen bezig met de broekjes en de nieuwe sweater truien.. Ook komen er té leuke slofjes EN schoentjes!

We zijn wel erg enthousiast hé? Maar goed ik hoop dat jullie dat straks ook worden van onze te gekke lijn van Hummies Fashion!

 

 

Doeeei doeei x

team Hummies