nog meer inspiratie

oker oker oker geeeel, we love you

De nieuwe trends voor de herfst en winter dit jaar. 

Daar zijn we al even mee bezig, vanaf de zomer alweer. En al vrij snel he kwam oker geel naar voren. Ook de mooie warme rood tint, donker groen komt ook weer helemaal terug. En voor de lieve meisjes baby's is licht roze natuurlijk altijd nog goed.

Wat wij ons over verbaasden dat we eerst helemaal niet zo fan waren van het okergele. Ik dacht dat staat veel mensen niet in het gezicht, maar het is juist een hele warme kleur dat best veel mensen kunnen hebben. En je kunt het natuurlijk altijd combineren. zo zie je ook bij ons setje. Oker geel met grijs, oker geel met zwart, oker geel met bruin. Super cool. En beetje bij beetje, hoe meer we er over na gingen denken, leek het ons leuker om onze nieuwe collectie voor de herfst en winter om ook met de kleur oker geel te werken. 

Als je bij onze instagram account kijk; hummies.by.mg zie je dat we inmiddels een kleine verslaving hebben aan okergeel...

Okergele truien, okergele harem broekjes, sweaters, shorts, slofjes, schoentjes, zelfs veters haha.

Goed ik ga er over ophouden want jullie zullen wel denken haha.

 

Ik ga nu voor mezelf de stad in, ik woon in Groningen lekker in de stad dus kan mooi zo even heen lopen. Wij staan zaterdag op een festival en daarvoor willen we een shirtje hebben om te laten bedrukken dus die ga ik even snel halen, voor dat de winkels dicht gaan, doei doei! 

 

Tot de volgende keer, 

en oja, bijna alle nieuwe dingen staan nu online dus SHOP SHOP!