almost December

Het is bijna weer december.. Man o man, wat is de tijd weer snel gegaan. Aankomende maandag hebben wij voor het eerst wat gepost op onze Instagram, dat betekend dat op dit moment wanneer we deze blog schrijven, druk aan het nadenken waren over de naam van onze aankomende leuke bedrijfje. Wat was dat moeilijk zeg, maar uiteindelijk is het zo'n leuke naam geworden vind ik nog steeds. Hummies, klinkt lekker. Ziet er leuk uit en het is kinderlijk. En dat moet natuurlijk want alles wat we maken is voor de baby's ! 

Vorig jaar zijn we begonnen met babyslofjes haken. Dit was echt een mega succes op de kerstmarkt in Beesterzwaag. Toen kwam pas het besef bij mijn mama, mensen vinden mijn slofjes echt leuk, haha. Natuurlijk zijn we daar mee verder gegaan, maar ja steeds meer richting de zomer dan worden de slofjes steeds minder natuurlijk dus hebben we gezegd van nou oké, wat gaan we doen? Houden we het alleen bij slofjes? Of gaan we Hummies uitbreiden? 

Besloten om te gaan uitbreiden was toch wel snel gemaakt, Ik, die altijd veelste enthousiast was heeft moeders gelijk overtuigd haha. Het werden eerst leren en stoffen slofjes. MEGA leuk! Vind ik nog steeds. 

 

Inmiddels is ook dat weer een tijdje geleden en zijn we daarna beetje bij beetje begonnen met kleertjes. Dat duurde natuurlijk ook weer even want dit moest natuurlijk zo zijn hoe mijn moeder precies in het hoofd had, dus dat was vaak maken, baby passen ( die we niet thuis hebben dus afspraak maken hopen dat de baby in een goede bui zou zijn, kleertjes passen, bekijken en dan kwamen de aanpassingen.)  En uiteindelijk kwam zo het eerste broekje op de markt! Lange broek, korte broek en ook daar tussen in. 

Maar goed het lijkt wel of me moeder zich verveeld ofzo want toen kwam het idee al van ja maar het is nu zomer. Korte broekjes zijn wel leuk, maar jurkjes dan? Dat vind ik nou zo leuk, en als we dat nou doen in die stof? Oooohhh dat is echt mega schattig, 

Daar gingen we weer, opzoek naar een patroon. Baby zoeken , baby passen, baby bekijken en daarna weer kleertjes aanpassen. 

 

En zo inmiddels bijna een jaar later! Hebben we een hele grote lijn met babyfashion. 

 • slofjes
 • mutsjes (gehaakt en van stof)
 • haarbandjes (gehaakt en van stof)
 • schoentjes
 • broekjes
 • korte broeken
 • jurkjes
 • sweaters
 • sweater dress
 • jurkjes 
 • colsjaals 
 • bijtringen

Wat wil een baby ( of de mama ) nog meer ;)?! 

 

 

--

 

Dit jaar gaan jullie ons weer zien op de kerstmarkt in Beesterzwaag. Maar dan niet alleen met de allerleukste slofjes maar met onze hele babylijn. Wij hebben er nu al zin in, en gaan het hele weekend er lekker al mee bezig zodat we ook wat hebben om te laten zien natuurlijk. ( JA, voor de mensen die zich het afvragen, mama is al een beetje aan het stressen. We hebben de laatste tijd zoveel bestellingen binnen gekregen dat moeders eigenlijk geen tijd heeft om ook nog allemaal leuke dingen te bedenken en maken voor de kerstmarkt hihi. )

 

 

 

 

---

 

we love the things we do so much