Tijd vliegt voorbij

Hello! 

 

Januari it is! Oh wat vliegt deze periode toch altijd voorbij. December is natuurlijk de meest drukke tijd. Niet alleen voor mijn mama maar ook voor mij. Én druk met mijn eigen werk als kapster, dat kan je natuurlijk wel voorstellen in de maand december is het gewoon het allerdrukste. Extra druk, extra werken, extra veel energie maar het is ook erg leuk! Iedereen is vrolijk en heeft er zin in, (nou ja bijna iedereen) en dan komt mijn mam er nog eens aan haha. Wat heb er ik van genoten hoe actief jullie waren met het kopen van onze kleertjes. Mama raakte er bijna overtresst van haha. Het was zo druk dat we het op een gegeven moment niet meer bij konden houden en er een echte wachttijd op hebben gezet zodat mama gewoon op haar eigen tempo al jullie bestellingen met liefde kon maken. In deze periode maakte het niet uit wat jullie favoriet was, het was echt, broekjes, schoentjes, slofjes, jurkjes, vooral de glitter items trouwens. Alles ging razendsnel. En dan natuurlijk niet te vergeten onze kerstmarkt, dat was 12 December. Daar hebben we dan elk weekend naar toe gewerkt om een mooie voorraad te maken, zo ging ik dan in mijn weekend naar mama toe en ging ik alles knippen en als het geknipt was bracht ik het naar mama en die kon dan in één keer mooi alles naaien. Het was echt team werk! Rode wangen allebei, dat heb ik zeker niet van een vreemde als we hard aan het werk zijn;).

 

En toen was de maand December alweer voorbij en dan is het Januari. Dan denk je ooh lekkere rustige maand, maar nee. Niet voor ons. Bij ons stond het in het teken, nieuwe stofjes uitzoeken, nieuwe modelletjes uitzoeken, gaan we nog meer nieuwe dingen maken? Of willen we het hierbij laten? Allemaal denk werk en uitzoek werk. Want stilstaan doen we natuurlijk niet dus er komen natuurlijk weer nieuwe modelletjes aan en dat moet gemaakt worden, gepast worden, waarschijnlijk weer aangepast worden en dan komen ze online! Oh wat hou ik daar van. 

Ondertussen dat we daar mee bezig waren was ik helemaal niet bezig met mijn eigen verjaardag. Oeepss. De tweede week van januari natuurlijk, ja dat was toch wat dichterbij dan ik had verwacht. Snel nog cadeaus bedenken, ja ik wil altijd genoeg maar op het moment dat je je verjaardag viert weet je het opeens allemaal niet meer. Hebben jullie daar ook wel eens last van? 

Op het moment dat ik dus moest bedenken wat ik op me verjaardag wilde heb ik bedacht dat ik me muur graag wilde verven en jawel in de kleur groen, donker groen. 

Het was/is echt de perfecte kleur, en het perfecte moment om dit te doen. Zo kon ik mooi allemaal nieuwe leuke spulletjes vragen voor me verjaardag zoals nieuwe kussenhoezen en accessoires. Ik heb okergeel als hoofdkleur gedaan, vind het echt mega gaaf! 

Dan natuurlijk niet te vergeten hebben we nog mijn lieve vriend die bezig is met zijn allerlaatste loodjes van school. Eind januari kan hij klaar zijn met school, en dat is toch ook wel een beetje spannend. Dus waar hij hulp kan gebruiken wil ik hem ook proberen te helpen. Voor nu is dit alleen nog maar één tentamen en een gesprek. Dat word voor hem steeds spannender natuurlijk, aahh. Wish him luck ! Maar goed nu verder, na mijn verjaardag was mama nog druk bezig met het afronden van de bestellingen en nu is het eindelijk zover, gaan we morgen met zijn tweetjes lekker even strunen, op zoek naar nieuwe stoffen. Daar kan ik altijd zo zin in hebben. En als het goed is heeft mam al nieuwe items af en kan ik daar weer mooi foto's van maken, zo leuk! 

Ik hoop dat jullie ook zin in de nieuwe collectie hebben, wij in ieder geval wel! 

Voor nu stop ik weer even met me verhaal en wie weet tot snel! En dan zullen we alle nieuwe kleertjes laten zien. 

 

ciaooo x 

voor nu de nieuwe stofjes :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0