Handemade products

Gehaakte slofjes met Isa-Beau

YEAH we zijn online! Website van onze Hummies is vernieuwd en er kan nu betaald worden met iDeal. We zijn super blij en trots dat we al zo ver zijn gekomen. Én jullie maken het nog leuker, jullie zijn al druk aan het bestellen. Elke keer als er een bestelling binnen komt maakt je hart toch wel een sprongetje.

 

Het was een hele uitdaging om de website en de webshop mooi en overzichtelijk te krijgen maar volgens ons is het goed gelukt:). Er zit heel wat tijd in, maar ook dat doen we met alle liefde! Net zoals het maken van jullie bestellingen. 

Daar gaatn we altijd zo snel mogelijk mee aan de slag, de ene keer duurt het wat langer als de andere keer. Dat is ook logisch toch! 

En ook zit er verschil per schoentje. Of product. Alles is en blijft natuurlijk handgemaakt. 

Wij vinden het echt super leuk dat de meeste van jullie vaak foto's naar ons opsturen van onze Hummies. Dat is echt zo leuk om te zien. Dus wees vrij om foto's naar ons te sturen, of via social media te plaatsen. 

 

Binnenkort zal ik gaan vertellen over de verschillende schoentjes die we hebben! 

Eerst gaan we weer verder met al jullie bestellingen, en aankomende zaterdag staan wij op de kraammarkt in Nij Smellinghe Drachten. 

Dat betekend vooorraaadd. En helaas hebben we afgelopen week niet alles meegehad. Onze naaimachine is ontploft en moesten we dus opzoek naar een nieuwe. Nou ik zal je vertellen dat is nog een hele zoektocht. Als je dan toch bezig bent met het kopen van een nieuwe naaimachine dan wil je ook een goede, maar wat is nou een goede naaimachine? En moet je alles willen? Moet de naaimachine alles kunnen? Etc, Etc...

Uiteindelijk zijn we er uitgekomen en hebben we echt een super mooie nieuwe naaimachines waar we jullie nieuwe HUMMIES mee kunnen maken! 

 

Nu moeten we echt bezig!! 

Zien jullie snel!

Groetjes team Hummies


Reactie schrijven

Commentaren: 0