Nova en haar Hummies schoentjes

Hallo allemaal!

Dit is Nova!

Zoals je ziet is Nova gek op onze schoentjes , haha!

Maar daar ging eerst nog wel wat vooraf.

 

 

 


Nova en haar eerste schoentjes van Hummies

Eerst had Nova een paar gehaakte booties wat we heel leuk bij haar vonden staan. Maar de gehaakte booties vond Nova zelf ook té leuk en schopte ze ze vooral steeds uit. Veelste fanatiek! Dus op dat moment hebben we gedacht dat moet anders. 

Helaas kan bij gehaakte slofjes niet echt iets met elastiek er in maar bij onze stoffen schoentjes wel. Dus hup, met mijn mama contact gehad, overleg, en tadá daar gaat ze hoor achter haar naaimachine. Die topper! Alles wat ik vraag kan ze eigenlijk allemaal. Ik verbaas me er over, we hebben het er dan even over. Hoe gaan we het doen? Hoe gaan we het aanpakken? Zou het zo mooi zijn of juist niet? En dan hebben we soms een irritatie puntje, nou ja vooral ik.. Omdat ik vaak denk, ach dat doen we toch even?! 

Totdat ik mijn moeder dan bezig zie. Alles moet netjes, precies zo en niet anders. De afwerking moet goed zijn, je naait eerst zo en dan anders. En dat zijn de momentjes dat ik zelf weer besef, o ja zo makkelijk is het allemaal niet.. Ik ben trots op je ma!

 

Oké, ik dwaal af. Dat hadden we bedacht. Schoentjes met elastiek voor Nova. En nu moest het nog weer gebeuren. Maar ook dat had ze zo voor elkaar (oké misschien af en toe met wat gemompel. Nova heeft bij ons de kleinste maat en dat is soms best priegel werk). Uiteindelijk is het gelukt en opsturen maar!

Met een heerlijk blij gevoel doen we de schoentjes op de post en het enigste wat je nu doet is hopen dat de schoentjes passen en dat Nova ze aan kan houden, hihi. 

Een paar dagen later kregen we een heel leuk berichtje van de mama van Nova, de schoentjes paste! En ze bleven nog aan ook, woehhoeeee!! 

We hebben echt hele leuke foto's mogen ontvangen van de mama van Nova. Bedankt daarvoor! De foto hier boven is er één van. Hier word je toch blij van? 

Nova blij, mama van Nova blij ( eindelijk schoentjes die blijven zitten), mijn mama en ik blij!!

Wat wil je nog meer?!

something new is coming

Ja, wat willen we nog meer?

Wij zijn altijd van meer, en proberen ons altijd op de hoogte te houden van nieuwe trends etc. 

En aangezien mijn moeder met de naaimachine om kan gaan dacht ik! Weet je wat, we gaan er ook broekjes bij maken. Misschien later ook nog wel shirtjes, maaar laten we het eerst maar bij broekjes, leggings, korte broekjes en rokjes houden! 

Daar gaan we nu flink mee aan de slag, dus houd onze pagina goed in de gaten, want wie weet komen ze binnenkort online!

 

Bedankt weer voor het lezen enn mama van Nova en Nova zelf natuurlijk bedankt voor het uitproberen van onze schoentjes en het delen van de foto's!

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0